TESTISSÄ: Manic panic - Voodoo blue (amplified)
EMP:ltä tilaamani sininen suoraväri pääsi vihdoinkin testiin, kun sain tyvikasvun värjättyä Aman avustuksella. Pohdin kuitenkin pitkään, jos luopuisin tästä kivasta turkoosi-sinisestä, mutta päätin antaa tälle värille vielä mahdollisuuden, vaikka vaihtelua kaipasinkin. Ainakin Manic Panicia on kovasti kehuttu maailmalla ja se on täysin vegaaninen suoraväri, joten kiinnosti kovasti päästä kokeilemaan tätä. Ainakin purkissa on enemmän väriä kuin muissa aiemmin käyttämissäni väreissä:

Manic Panic 118ml
Herman's Amazing 115ml
Crazycolor 100ml
Directions 88ml
Stargazer 70ml
LIVE Color XXL Ultra Brights 50mlVäri tarttui hyvin ja oli mukava levittää. Tämän Voodoo Bluen sävy on vähän samanlainen kuin Crazycolorin Peacock bluessa, mitä mulla on tämän alla. Vähän myös jännitti, että riittääkö väri kokonaan mun tukkaan, mutta helposti riitti ja jäi vielä vähän ylikin. Ainoa miinus on, että tää väri kuluu vähän turhan nopeaa, ainakin mun tukasta. Ymmärtääkseni nää amplified-värit pitäisi pysyä paremmin kuin originaalit, mutta mulla alkaa jo tyvi haalistumaan vihreään päin, kun värjäyksestä on parisen viikkoa aikaa. Muuten ei oikein mitään valitettavaa.

+ hyvä levittää
+ riittoisa
+ koostumus sopiva, ei valunut eikä tahrannut
+ tarttui hyvin
+ pesun jälkeen hiukset olivat todella pehmeät
+ vegaaninen

- tuubi-malli, purkista olisi saanut kaiken irti
- hinta 
- saatavuus

Eli oikeastaan ei mitään muita miinuspuolia kuin vähän korkea hinta ja saatavuus (mikä on ymmärrettävää tuotteeseen nähden). Tähän asti yksi parhaimmista väreistä mitä olen ikinä kokeillut, eli voin vain suositella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ puss