LAY YOUR HANDS ON ME WHILE I'M BLEEDING DRY


Ei oikein oo ollut mitään varteenotettavaa kerrottavaa, joten oon tukkinut suuni mm. jäätelöllä ja mansikoilla viimeisen kuukauden ajan. Nomskis. Turha kesäkuu, buu, en oo tehnyt oikeasti yhtään mitään tuon huonon sään takia. Muuta kuin maannut kotona ja katsonut Kiznaiveria ja itkenyt silmät päästäni, byhyy.  Mutta mennnään jo asiaan, ettei tarvii väkisin vääntää turhaa tekstiä tähän. 


Muutama viikko takaperin, jälleen kerran, LR tattoo studion Teemu (instagram: itchian) nakutteli mun ihoon aivan ihanan kuvan, nimittäin riikinkukon sulan! Tarkoituksena oli vain saada edes jotain täyttöä tuohon käteen, ja ehdotin Teemulle jotain sulkaa sen muodon vuoksi. Sain sitten tämmöisen kyyläävän kyynärpään! Pelkkää lovee hei. Siinä se tapittaa.


Hassuinta tässä oli ehdottomasti se, ettei tää sattunu milliäkään. Etenkään kyynärpää, se oli ihan pala kakkua, vaikka jotain muuta pelkäsinkin. Maailman helpoin tatuointi tähän asti! Parantuminen on myös sujunut hyvin. Ens viikolla meen näyttämään kuvaa studiolle ja koitetaan keksiä jotain pikku-kuvia vielä tyhjiin kohtiin. Eiköhän tää half-sleeve tuu vuoden loppuun menneessä valmiiks. Mua vaan pelottaa, että tää alkaa mene överiks ja oon joka kuukausi studiolla vaatimassa itselleni aikoja ja lisää mustetta. Ehkä vähän pitää jarrutella (mutta jos edes yksi kuva kesälomalla.. edes yksi), ettei kaikki rahat mee näihin. Haluan esim. kaiken nyt heti. 


1 kommentti:

♥ puss