Pikainen asuntopostaus

Vähän jälkikäteen ja pikaisesti kuvia entisestä kämpästä, jossa ehdittiin asua jopa kuukaus! HOASin perheasunto, 45neliötä, liian pieni ja rönsyinen keittiö, rappu täynnä ulkomaalaisia naapureita ja alakerrassa mukula, joka huutaa 24/7, ei enää ikinä kiitos. Tää riitti mulle tältä erää.

Ei ehditty (onneksi!) sisustamaan tätä kämppää mitenkään, ja tavarat oli koko ajan vähän sikinsokin, varsinkin keittiössä. Vihasin tätä kämppää jo sinne muuttaessa, kun seinät oli täynnä sinitarra-jälkiä ja paikat oli muutenkin paskaiset. HOASin kanssa ei muutenkaan ollut aina niin mukavaa asioida, ja muutenkaan en perusta enää noista opiskelija-asunnoista, kun ei saa edes tauluja pistää seinille >:C Mutta eilen päästiin pois Espoosta ja muutettiin Helsinkiin ja voin sanoa, että tykkään! Uudesta kämpästä lisää myöhemmin :--)

Nyt on muuton jälkeinen 'krapula' menossa ja oon tänään koittanu siivoskella täällä uudessa kodissa jonkun verran, vaikka kipeäksi olen itseni todennut. Nyt vähäsen jo helpottaa kun Kari toi mulle rakkaudella tehtyä teetä ♥ Kai sitä vois pistää patongin uuniin ja mennä peiton alle katsomaan paskaa komedia-leffaa oman kullan viekkuun :3 Miu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ puss